Recomandare

noriel.ro

Brand: Gerovital H3 Equilibrium

« 1 2 3 » 46 produs(e) / 3 pagina(i)
Ulei relaxant tonifiant

Ulei relaxant tonifiant

73.6 Lei

Formula sa naturală conferă produsului o acțiune puternic hidratantă, care ajută la regenerarea epidermei. Uleiurile naturale (avocado, jojoba, soia, germeni de grâu) joacă un rol esenţial în restaurarea barierei hidro-lipidice protectoare a pielii, contribuind la o bună emoliere, hidratare și tonifiere a tegumentelor sensibile ...

Demachiant waterproof

Demachiant waterproof

73.7 Lei

Gerovital H3 Prof. Dr. A. Aslan Equilibrium – Demachiant waterproof este un produs special destinat îngrijirii ochilor şi buzelor. Formularea sa bifazică fără parfum face posibilă îndepărtarea delicată chiar și a machiajului rezistent la apă, prafului şi impurităţilor fără a periclita pielea sensibilă a buzelor şi ...

Mască pentru Ochi

Mască pentru Ochi

73.7 Lei

Gerovital H3 Equilibrium - Mască pentru ochi este un produs cu acțiune complexă datorită principiilor active înglobate în formulare. Structura măștii se bazează pe emulgatori naturali şi uleiuri de origine vegetală care aduc avantajul unor ingredienţi eco-green şi a unei percepţii senzoriale plăcute la aplicare. Gama profes ...

Cremă Antirid Contur Ochi 100 ml

Cremă Antirid Contur Ochi 100 ml

78.1 Lei

Special dezvoltată pentru îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor, crema are efecte de diminuare a ridurilor profunde, degenerative de expresie şi a cearcănelor.  Testat dermatologic.

Mască Reparatoare

Mască Reparatoare

82.4 Lei

Masca elimină toxinele, celulele moarte, excesul de sebum, praf și impurități de la suprafața pielii, închide porii dilatați caracteristici tenului mixt și gras, calmează și cicatrizează leziunile și rănile ușoare. Testat dermatologic.

Cremă de masaj echilibrantă

Cremă de masaj echilibrantă

84.9 Lei

Gerovital H3 Equilibrium - Cremă de masaj echilibrantă este concepută să refacă bariera hidro lipidică și să compenseze deficitul de hidratare a pielii. Gama profesională. Testat dermatologic.

Cremă Hidra-Protect SPF 50

Cremă Hidra-Protect SPF 50

85.8 Lei

Crema este recomandată pentru protecția pielii sensibile împotriva radiațiilor solare. Are o formulare ușoară și o textură hidratantă, fără efect gras. Conține filtre minerale ce asigură o protecție ridicată și echilibrată împotriva radiațiilor UVA/UVB.  Pigmenții coloranți maschează culoarea albă datorată fil ...

Cremă de masaj SPArelax

Cremă de masaj SPArelax

85.8 Lei

Gerovital H3 Prof. Dr. A. Aslan Equilibrium - Crema de masaj SPArelax este o cremă bogată în uleiuri care se absorb greu în piele ceea ce permite masarea pentru un timp îndelungat, oferind totodată un efect de catifelare şi emoliere de lungă durată.  Testat dermatologic. 

Gel hidratant conductor

Gel hidratant conductor

85.9 Lei

Produsul se foloseşte asociat cu aparatura din cabinetele cosmetice, ca gel conductor pentru mezoterapie (curent alternativ), stimulare de colagen (radiofrecvenţă). Structura nongrasă face ca Gelul Hidratant Conductor să fie un produs bine tolerat, hidratând pielea şi lăsând o senzaţie de catifelare. Testat dermatologic.

Spumă Micelară Demachiantă

Spumă Micelară Demachiantă

85.9 Lei

Spuma micelară demachiantă Gerovital H3 Equilibrium curaţă delicat pielea atât de impurităţi şi urme de machiaj, cât şi de sebum, celule moarte şi de metaboliţii rezultaţi în urma proceselor metabolice din piele. Efectul de curăţare al produsului este obţinut prin asocierea surfactanţilor blânzi şi solubiliza ...

Mască Detoxifiantă Hidratantă

Mască Detoxifiantă Hidratantă

94.2 Lei

Este un produs destinat îngrijirii intensive a tenului, având o dublă acţiune, de absorbţie şi eliminare a toxinelor din interiorul dermului, concomitent cu îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafaţa pielii. Testat dermatologic.

Cremă dermoreparatoare

Cremă dermoreparatoare

98 Lei

Formula lejeră, dar bogată ȋn principii active cu acţiune epitelizantă, este recomandată pentru accelerarea proceselor de reparare epidermică a pielii iritate sau cu leziuni superficiale. Se poate aplica pe cicatrici recente, răni superificiale sau traumatisme minore în urma intervențiilor chirurgicale de mică amploare.  Testat ...

Cremă Anticuperozică

Cremă Anticuperozică

98 Lei

Crema Anticuperozică oferă multiple beneficii tenului sensibil, cu roșeață și tendință cuperozică: diminuează acțiunea factorilor sensibilizanți, calmează și diminuează roșeața, îmbunătățește microcirculața capilară, maschează roșeața pielii.  Gama profesională. Testat dermatologic.

Loțiune Tonică Hidratantă

Loțiune Tonică Hidratantă

105.8 Lei

Loțiunea asigură hidratarea optimă a tenului, conferind pielii o senzaţie plăcută de catifelare. Îndepărtează ultimele urme de machiaj, tonifiază și reîmprospătează pielea. Testat dermatologic.

Fluid tonic purificator

Fluid tonic purificator

105.8 Lei

Produsul curăță tenul în profunzime, are proprietăţi astringente. Acidul lactic şi Lactatul de Sodiu are proprietăți exfoliante și hidratante care ajută la eliminarea celulelor moarte, favorizând curățarea porilor și îmbunătăţirea aspectului pielii. Testat dermatologic.

Recomandare

astratex.ro
« 1 2 3 » 46 produs(e) / 3 pagina(i)