Recomandare

nemira.ro

Brand: Gerovital H3 Equilibrium

« 1 2 3 » 47 produs(e) / 3 pagina(i)
Mască Reparatoare

Mască Reparatoare

57.68 Lei

Masca elimină toxinele, celulele moarte, excesul de sebum, praf și impurități de la suprafața pielii, închide porii dilatați caracteristici tenului mixt și gras, calmează și cicatrizează leziunile și rănile ușoare. Testat dermatologic.

Ulei relaxant tonifiant

Ulei relaxant tonifiant

73.6 Lei

Formula sa naturală conferă produsului o acțiune puternic hidratantă, care ajută la regenerarea epidermei. Uleiurile naturale (avocado, jojoba, soia, germeni de grâu) joacă un rol esenţial în restaurarea barierei hidro-lipidice protectoare a pielii, contribuind la o bună emoliere, hidratare și tonifiere a tegumentelor sensibile ...

Demachiant waterproof

Demachiant waterproof

73.7 Lei

Gerovital H3 Prof. Dr. A. Aslan Equilibrium – Demachiant waterproof este un produs special destinat îngrijirii ochilor şi buzelor. Formularea sa bifazică fără parfum face posibilă îndepărtarea delicată chiar și a machiajului rezistent la apă, prafului şi impurităţilor fără a periclita pielea sensibilă a buzelor şi ...

Mască pentru Ochi

Mască pentru Ochi

73.7 Lei

Gerovital H3 Equilibrium - Mască pentru ochi este un produs cu acțiune complexă datorită principiilor active înglobate în formulare. Structura măștii se bazează pe emulgatori naturali şi uleiuri de origine vegetală care aduc avantajul unor ingredienţi eco-green şi a unei percepţii senzoriale plăcute la aplicare. Gama profes ...

Loțiune Tonică Hidratantă

Loțiune Tonică Hidratantă

74.06 Lei

Loțiunea asigură hidratarea optimă a tenului, conferind pielii o senzaţie plăcută de catifelare. Îndepărtează ultimele urme de machiaj, tonifiază și reîmprospătează pielea. Testat dermatologic.

Cremă de masaj

Cremă de masaj

78.1 Lei

Compoziția bogată în uleiuri naturale și sintetice favorizează masajul prelungit, care ajută la tonifierea tenului, la eliminarea depunerilor de grăsime și redefinirea conturului corporal. Conținutul mare de ulei de Soia aduce beneficii majore în timpul masajului: reechilibrează mantaua hidrolipidică, emoliază și hidratează ...

Cremă Antirid Contur Ochi 100 ml

Cremă Antirid Contur Ochi 100 ml

78.1 Lei

Special dezvoltată pentru îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor, crema are efecte de diminuare a ridurilor profunde, degenerative de expresie şi a cearcănelor.  Testat dermatologic.

Cremă de masaj echilibrantă

Cremă de masaj echilibrantă

84.9 Lei

Gerovital H3 Equilibrium - Cremă de masaj echilibrantă este concepută să refacă bariera hidro lipidică și să compenseze deficitul de hidratare a pielii. Gama profesională. Testat dermatologic.

Cremă de masaj SPArelax

Cremă de masaj SPArelax

85.8 Lei

Gerovital H3 Prof. Dr. A. Aslan Equilibrium - Crema de masaj SPArelax este o cremă bogată în uleiuri care se absorb greu în piele ceea ce permite masarea pentru un timp îndelungat, oferind totodată un efect de catifelare şi emoliere de lungă durată.  Testat dermatologic. 

Gel hidratant conductor

Gel hidratant conductor

85.9 Lei

Produsul se foloseşte asociat cu aparatura din cabinetele cosmetice, ca gel conductor pentru mezoterapie (curent alternativ), stimulare de colagen (radiofrecvenţă). Structura nongrasă face ca Gelul Hidratant Conductor să fie un produs bine tolerat, hidratând pielea şi lăsând o senzaţie de catifelare. Testat dermatologic.

Spumă Micelară Demachiantă

Spumă Micelară Demachiantă

85.9 Lei

Spuma micelară demachiantă Gerovital H3 Equilibrium curaţă delicat pielea atât de impurităţi şi urme de machiaj, cât şi de sebum, celule moarte şi de metaboliţii rezultaţi în urma proceselor metabolice din piele. Efectul de curăţare al produsului este obţinut prin asocierea surfactanţilor blânzi şi solubiliza ...

Fluid Hidratant Matifiant

Fluid Hidratant Matifiant

91.77 Lei

Este o cremă de întreţinere zilnică pentru tenul seboreic, tenul mixt şi cel cu tendinţă acneică, pentru pielea cu aspect lucios şi iritabil. S-au asociat principii active care să regleze eficient secreția de sebum, principii cu efect matifiant și hidratant. Testat dermatologic.

Mască Detoxifiantă Hidratantă

Mască Detoxifiantă Hidratantă

94.2 Lei

Este un produs destinat îngrijirii intensive a tenului, având o dublă acţiune, de absorbţie şi eliminare a toxinelor din interiorul dermului, concomitent cu îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafaţa pielii. Testat dermatologic.

Cremă dermoreparatoare

Cremă dermoreparatoare

98 Lei

Formula lejeră, dar bogată ȋn principii active cu acţiune epitelizantă, este recomandată pentru accelerarea proceselor de reparare epidermică a pielii iritate sau cu leziuni superficiale. Se poate aplica pe cicatrici recente, răni superificiale sau traumatisme minore în urma intervențiilor chirurgicale de mică amploare.  Testat ...

Cremă Anticuperozică

Cremă Anticuperozică

98 Lei

Crema Anticuperozică oferă multiple beneficii tenului sensibil, cu roșeață și tendință cuperozică: diminuează acțiunea factorilor sensibilizanți, calmează și diminuează roșeața, îmbunătățește microcirculața capilară, maschează roșeața pielii.  Gama profesională. Testat dermatologic.

Recomandare

cel.ro
« 1 2 3 » 47 produs(e) / 3 pagina(i)