Recomandare

depurtat.ro

Brand: Obsesie

Deodorant Obsesie Sweet

Deodorant Obsesie Sweet

5.5 Lei

Deodorantul Obsesie Sweet se adresează femeilor care îşi doresc un deodorant care să le ofere protecţie împotriva transpiraţiei şi să le învăluie într-un parfum rafinat, dulce. Parfum cu note dulci florale, predominând florile albe de tuberoză, alături de trandafiri şi nuanţe uşoare de vanilie. Nu conţine ...

Deodorant Obsesie Ylang

Deodorant Obsesie Ylang

5.5 Lei

Este un deodorant de încredere ce respectă sănătatea pielii, lăsând-o să respire în mod natural. Oferă o protecţie de lungă durată împotriva mirosurilor neplăcute ale transpiraţiei. Nu lasă urme albe pe haine.

Deodorant Obsesie Red Fruit

Deodorant Obsesie Red Fruit

5.5 Lei

Este un deodorant de încredere ce respectă sănătatea pielii, lăsând-o să respire în mod natural. Oferă o protecţie de lungă durată împotriva mirosurilor neplăcute ale transpiraţiei. Nu lasă urme albe pe haine. Fără săruri de aluminiu 24h.

Deodorant Obsesie Chypre

Deodorant Obsesie Chypre

5.5 Lei

Deodorantul Obsesie Chypre se adresează femeilor care îşi doresc un deodorant care să le ofere  protecţie împotriva transpiraţiei şi să le învăluie într-un parfum elegant. Parfum elegant, alcătuit din note lemnoase verzi, fructe, flori şi mirodenii, cu suflu de cuişoare şi vanilie. Nu conţine clorhidrat de ...

Deodorant Favorit

Deodorant Favorit

8.1 Lei

Favorit este una din cele mai longevive mărci de deodorante de pe piaţa din România, lunga sa tradiţie datorându-se în primul rând calităţii sale. Este un deodorant cu un parfum proaspăt care a cucerit generaţii întregi şi care păstrează cel mai bun raport calitate-preţ.

Recomandare

astratex.ro